Molen Meestoof De Dijkstoof, Middelharnis

Middelharnis, Zuid-Holland

Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland
Goeree-Overflakkee
Middelharnis B (2) 724 De Erve Adrianus Quirinus Kolff en Consorten

Rotterdamsche courant, 09-02-1836
PUBLIEKE AANBESTEDING, op Donderdag den 25 Februarij 1836, des voormiddags ten 10 ure, op het Raadhuis van Melissant, van het Zetten eener Nieuwe MEESTOOF, STAMPHUIS, TURFHOK en verder TOEBEHOOREEN.
Het Bestek en de Conditien liggen ter lezing ten Herberge van Bart Schenk, te Ooltgensplaat, en van Pieter Schoonejongen, te Middelharnis, als mede op genoemd Raadhuis van Melissant, alwaar ook het Plan en de Teekening voorhanden zijn; zullende daags vóór de besteding, des namiddags, aanwijzing in loco geschieden. Nadere inlichting te bekomen ten Kantore van den Notaris L. KOLFF FAN OOSTENRIJK, te Middelharnis.

Nieuwe Rotterdamsche courant : staats-, handels-, nieuws- en advertentieblad, 14-06-1853
Openbare Verkooping van een Kapitale Bouwwoning, landen en huizen, mitsgaders

Een Zestiende Part In de MEESTOOF,

alles staande en gelegen onder en in Middelharnis.
Op Woensdag den 29sten Junij 1853, bij veiling en op Woensdag den I3den Julij 1853, bij afslag. De Notaris J. A. VAN WEEL, gevestigd te Dirksland, zal als gemagtigde van zijne Principalen, op voorschrevene dagen, beide des namiddags ten drie ure, ten Herberge van Jan Kom , te Middelharnis, bij veiling en afslag verkoopen,
de tot den Boedel en Nalatenschap van den Heer ABRAHAM VAN DER TOL, behoorende:

Een ZESTIENDE PART in de Middelharnissche Meestoof, Stamphuis, Turfschuren en verdere Gevolgen van dien, kadastraal bekend sectie B, No. 724. Nadere Informatien te bekomen bij bovengemelden Notaris. (4193)